Skip to main content

La nostra llet

La llet com a base o ingredient principal de molts productes de la indústria alimentària

Són moltes les industries alimentàries que tenen la llet  com a base o ingredient  principal de molts dels seus productes i que busquen la màxima qualitat i excel·lència de les matèries primeres per poder donar un producte final immillorable.

Pasteurització

La llet  acabada de munyir és pasteuritza al moment per arribar a les indústries alimentàries amb totes les exigències de qualitat i seguretat alimentària.

Control de qualitat

Per garantir un producte segur i saludable, implementem rigorosos controls de qualitat a cada etapa del procés: selecció de matèria prima de la nostra granja i de granges certificades, controls analítics abans i després de la pasteurització, monitorització del procés de pasteurització i verificació del producte final.

Certificacions

Certificat de Benestar Animal (Welfare Quality)

La nostra llet disposa del Certificat de Benestar Animal (Welfare Quality) que garanteix les millors condicions de les nostres vaques tenint en compte uns pilars essencials que són: una bona alimentació, una bona salut i el màxim confort.Per poder obtenir aquesta certificació les nostres vaques són avaluades periòdicament a través de diferents criteris que garanteixen oferir el millor producte que és la nostra llet.

Certificació SAE (Sistemes d’Autocontrol Especific)

També disposem de certificació SAE (Sistemes d’Autocontrol Especific) per a l’exportació de productes làctics. Això garanteix l’origen de la llet i la seva traçabilitat per poder complir i avalar les normes d’exportació de cada país i donar una garantia de qualitat del producte.

Formats adaptats a les necessitats

Una vegada tenim la llet pasteuritzada, disposem de diferents formats per poder-la fer arribar al nostre client garantint totes les mesures de seguretat i buscant la manera que millor s’adapti a les seves necessitats:

Amb camions cisterna

Amb bag in box de 1000 litres

Amb garrafes de 5 litres

Ampolles de 1,5 litres

Skip to content