Skip to main content

Avís legal

Dades de l’empresa
DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L.  està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​al tom 43.741, foli 67, full B-437020 , amb N.I.F. número B-65992273 i el seu domicili és : Masia El Campgran de L’Esquirol.  Es pot contactar a través del correu electrònic lavaqueria@lavaqueria.cat  

Política de privacitat i avís legal

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L.  com a titular d’aquest lloc web i amb nom comercial LA VAQUERIA D’OSONA, comunica  en aquest apartat la Política de Privacitat corporativa compromesa  pel compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, previst al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016.

Protecció de dades

En compliment del que es preveu  al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016, s’informa que les dades personals així com la difusió d’imatges recollides en aquest portal web, seran tractades de forma confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L., i que no es cediran a tercers.

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L., es compromet a tractar les seves dades de manera confidencial amb la única i exclusiva finalitat de prestar els serveis encarregats, pel que adoptarà les mesures legalment previstes i necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i dels riscos als que estan exposades, provinents de l’acció humana o del medi físic i natural.

Qualsevol modificació de les seves dades, haurà de ser comunicada a DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L., perquè la informació que continguin els nostres fitxers estigui sempre actualitzada . Així mateix, amb l’acceptació d’aquesta política de Privacitat, vostè reconeix que la informació i les dades personals recollides son exactes i veraces.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades personals o imatges  enviant un correu electrònic a info@lavaqueria.cat

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L., es reserva el dret a modificar la seva Política de Privacitat, d’acord amb el seu propi criteri, o motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Avís legal

Les presents condicions generals regeixen única i exclusivament l’ús dels llocs web www.lavaqueria.cat  i/o www.lavaqueria.shop per part dels usuaris que hi accedeixen. Les presents condicions generals s’exposen als usuaris en totes i cadascuna de les pàgines del lloc web, i en el cas que l’usuari introdueixi les seves dades en els formularis existents, no ho podrà fer sense que s’hagi produït la seva acceptació.

L’accés al lloc web implica l’acceptació de les presents condicions generals d’ús que l’usuari afirma comprendre en la seva totalitat. L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web i els serveis que s’ofereixen en el mateix per a la realització d’activitats contraries a la llei i a respectar en tot moment les presents condicions generals.

L’ús del lloc web www.lavaqueria.cat no comporta la inscripció de l’usuari. Només en el cas de realitzar les compres online a  www.lavaqueria.shop   l’usuari ens facilitarà informació personal amb l’única i exclusiva finalitat de procedir amb la gestió de la compra i enviar-li informació d’ofertes o activitats relacionades amb DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L.

Les dades personals recollides obligatòries per a dur a terme la compra online quedaran guardades en la nostra base de dades, d’acord amb el que estableix la LOPD.

En el moment de realitzar la compra i una vegada hagi entrat les seves dades personals  està acceptant que restin guardades per al processament i utilització per part DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. en la tramitació de la compra.

Vostè tindrà l’opció d’acceptar l’enviament d’informació, descomptes i publicitat de totes aquelles ofertes que li ofereixi  DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. en el moment d’introduir les seves dades mitjançant el lloc web.

Les condicions generals per l’accés i us del lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe, comprometent a l’usuari a realitzar un bon us del lloc web. Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers.

Propietat Intel·lectual i industrial

Tots els continguts que hi ha a la nostra web com imatges, codis de fonts, dissenys, textos, gràfics, logotips, noms comercials, marques, etc. susceptibles d’ús industrial i comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. o de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió en la web.

Responsabilitat dels continguts

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a efectes de mantenir actualitzada la seva informació modificant, afegint o eliminant continguts.

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. no es farà responsable de l’ús que els tercers facin de la informació publicada al lloc web, ni tampoc dels danys provocats o pèrdues econòmiques, que de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics,

Continguts

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. no es fa responsable en cap cas de danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin ocasionar a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat de la web o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver-se adoptat totes les mesures tecnològiques i de seguretat necessàries per a evitar-ho.

Reproducció de continguts

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquest lloc web.

Llei aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol altra qüestió relacionada amb els serveis del propi lloc web es regiran per la Legislació Espanyola, essent competents els Jutjats i Tribunals Espanyols.

Política de privacitat a xarxes socials

En compliment al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 i la Llei 34/2002, d’011 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. informa als usuaris, que s’ha creat un perfil a les xarxes socials Facebook i Instagram, amb la finalitat de fer publicitat dels nostres serveis i esdeveniments amb el perfil de La Vaqueria d’Osona.

L’usuari que s’uneixi al perfil de la xarxa social creada per DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. ( La Vaqueria d’Osona)  mostrant així interès en la informació que es mostri a la xarxa, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals a info@lavaqueria.cat.

Publicacions

L’usuari, una vegada s’hagi unit a la xarxa social de La vaqueria d’Osona , podrà publicar comentaris, enllaços, imatges, fotos o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, haurà de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o tenir el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pagina, ja siguin textos, gràfics, fotos, vídeos…que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, la ètica, el bon gust i/o que atemptin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o a la llei. En aquests casos, DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut i sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L.  no es farà responsable dels continguts que lliurement hagi publicat l’usuari.

L’usuari haurà de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per això al mateix temps és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se en la xarxa social no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. però si que estaran a la xarxa social.

Publicitat

DISTRIBUCIONS LÀCTIQUES OSONA S.L. utilitzarà la xarxa social per a fer publicitat dels seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals.

Skip to content